R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Muizen bestrijden

Muizen bestrijden Rotterdam

Muizen bestrijding

Heb je last van muizen in huis? Daar wil je snel van af. Het zelf vangen van een muis is natuurlijk mogelijk, maar wie zegt dat er zich niet meer muizen bevinden in en rondom je appartement of huis? Door muizen professioneel te bestrijden, zorgen we er bij Ongediertebestrijding Rotterdam voor dat de muizenplaag definitief tot het verleden behoort. De kosten voor muizenbestrijding liggen bij ons op een tarief vanaf €69,00 euro. Een blijvende oplossing voor muizen in huis? Ongediertebestrijding Rotterdam is een specialist in muizenbestrijding. Ontdek meer over onze effectieve werkwijze.

Heb ik muizen in huis?

Zie je een muis lopen of ontdek je muizenkeutels op ongewone plekken? Dan mag je ervanuit gaan dat je te maken hebt met één of meerdere muizen in huis. Omdat deze beestjes echte familiedieren zijn, zullen ze in principe nooit alleen rondlopen. Muizen zijn klein, beweeglijk en niet te onderschatten als het gaat om de overlast die zij kunnen veroorzaken. Ze komen van nature af op etensresten, maar vreten ook aan kabels en isolatiemateriaal. Genoeg reden dus om een muizenplaag niet te onderschatten. We raden je aan om direct in actie te komen bij vermoedens van een muis in huis. Onze experts zijn direct beschikbaar om de muizen te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

100% laagste prijsgarantie

Nu muizen bestrijden

Kosten van € 69,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Tips tegen muizen

De kans is groot dat je een muis niet direct vanaf de eerste dag door huis ziet lopen. Muizen kunnen namelijk erg schuchter zijn, en komen vaak alleen tevoorschijn als jij er even niet bent. Omdat voorkomen beter is dan genezen, geven we je graag tips om de kans op muizen in huis zo klein mogelijk te maken:

  • Vul gaten en sleuven in de muur
  • Controleer kruipruimtes en andere openingen regelmatig
  • Laat on- en afgesloten vuilniszakken nooit te lang buiten staan
  • Bewaar etensresten in een afgesloten bak(je)

Krijg je ondanks alle maatregelen toch te maken met muizen in huis? Dan zorgen we natuurlijk voor een effectieve bestrijding van muizen. Hoe doen we dat?

Werkwijze

Voordat we overgaan tot de muizenbestrijding, komen we eerst langs voor een gratis inspectie. Tijdens het eerste bezoek bespreken we samen het plan van aanpak. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing, zodat muizen in huis verleden tijd zijn. Kosten voor muizenbestrijding bedragen bij ons vanaf 69,00 euro. Doe-het-zelf producten voor de bestrijding van muizen zijn wellicht kortstondig functioneel, maar voorzien niet in een blijvende oplossing. Ongediertebestrijding Rotterdam is landelijk actief, en daarom altijd bij jou in de buurt om een (potentiële) muizenplaag effectief te bestrijden.

Muizen bestrijden kosten

Hoeveel kost muizenbestrijding? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam bedragen de kosten voor muizenbestrijding vanaf 69,00 euro. Tijdens ons eerste bezoek, met gratis inspectie, vertellen we je graag over onze mogelijkheden. Wist je dat we ook muizenbestrijding voor bedrijven verzorgen? Of je nu hebt te maken met een kleine muizenplaag of terugkerende muizen, we helpen je altijd aan een blijvende oplossing. Onze service is snel, vakkundig en effectief.

Heb je vermoedens van muizen in huis? Ongediertebestrijding Rotterdam komt gratis langs voor een inspectie. Bel ons direct op 085-1306451 of vul het contactformulier in.

Contact

Ongediertebestrijding Rotterdam is gespecialiseerd in muizen verjagen. Wij bieden muizenbestrijding in heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht en zijn veel actief in o.a. Amsterdam, muizenbestrijding in Leiden, muizenbestrijding in Utrecht, muizenbestrijding in Rotterdam en muizenbestrijding in Den Haag, Hoofddorp, Dordrecht en Westland. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085 – 1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.

Veel gestelde vragen over muizenbestrijding

Wat is het werkgebied binnen de muizenbestrijding?

Onze muizenbestrijdingsdienst wordt veel ingeschakeld vanuit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In o.a.: Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Van Leiden, Hoofddorp, Dordrecht, Westland tot aan Utrecht. Uiteraard werken wij ook in andere locaties en komen graag uw klus opnemen.

Hoe weet ik of ik muizen in huis heb?

Zie je uitwerpselen op de grond liggen, of zijn overgebleven etensresten aangevreten? Dan is de kans groot dat je een muis in je woning zit of heeft gezeten.

Kan een muis ook zomaar weer vertrekken?
Zeker! Muizen komen vaak op etensresten af. Zodra er echter niets meer te halen is, dan is het niet ondenkbaar dat de muis verder gaat kijken.
Hoe voorkom ik dat muizen in huis komen?
Wil je geen muizen in huis? Logisch! Door geen open vuilniszakken achter te laten, etensresten tijdig op te ruimen en hoekjes/gaatjes in de muur goed te vullen, voorkom je in veel gevallen dat muizen je woning bereiken.
Wat zijn de meest voorkomende muissoorten?

In Nederland zijn dat de huismuis, veldmuis en spitsmuis. Deze muizen hebben allemaal dezelfde karakteristieke uitstraling. De huismuis kom je, zoals de naam al doet vermoeden, vooral binnen voor. Veldmuizen komen vooral in de natuur voor. Spitsmuizen zijn zeer wendbaar en kunnen tevens klimmen naar een aanzienlijke hoogte.

Kan je zelf muizen bestrijden?
Muizen bestrijden is mogelijk, maar niet eenvoudig. We kennen allemaal de authentieke muizenval, bevestigd met een blokje kaas. Naast de muizenval heb je ook nog speciale ultrasone geluidsgolven, waardoor je muizen kunt verjagen. Dit is evenwel geen permanente oplossing, terwijl je dat natuurlijk wel graag wilt. Tot slot kan je het nog proberen met muizengif- of korrels.
Ik heb een muis in huis gezien. Zijn er dan direct meer muizen?
Dat is geen garantie. Muizen zijn wel echte familiedieren, en zijn vaak samen op pad, maar dat wil niet zeggen dat er ook meerdere in één huis of appartement te vinden zijn. De muizen zijn beweeglijk en verplaatsen zich snel naar andere plekken. Het kan dus zo zijn dat het slechts om één muis gaat.
Zijn muizen schadelijk voor je gezondheid?

Ja, muizen zijn over het algemeen slecht voor je gezondheid. Omdat muizen zich veelvuldig bevinden op onhygiënische plekken, zoals tussen het afval en in het riool, kunnen zij verschillende ziektes met zich meebrengen. Een voorbeeld is Salmonella. Daar wil je natuurlijk niet mee te maken krijgen. Zorg er daarom bij vermoedens van muizen in huis voor dat je snel handelt; zelf of door gebruik te maken van professionele ongediertebestrijdingsservice.

Wat kost muizen bestrijden in Rotterdam?

Muizen bestrijden in Rotterdam kost € 69,- bij Ongediertebestrijding Rotterdam

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.