R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Tarieven

Ongediertebestrijding kosten Rotterdam

Kosten ongedierte bestrijden in Rotterdam

Ongediertebestrijding Rotterdam, een merk van Budget Ongedierte, heeft jaren ervaring met het geven van advies en ongediertebestrijding. Wij vinden het belangrijk dat u op elk tijdstip hulp krijgt van een expert op het gebied van ongediertebestrijding voor een goede prijs en overzichtelijke kosten. Bij Ongediertebestrijding Rotterdam heeft u geen onverwachte kosten en een garantie op een ongediertevrij resultaat. Ook gaan wij respectvol om met uw huis of uw bedrijfspand.

Prijzen ongediertebestrijding Rotterdam

Aan het bestrijden van ongedierte zijn natuurlijk kosten verbonden. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bestrijden van ongedierte? De prijs voor ongediertebestrijding verschilt tussen het soort en de hoeveelheid ongedierte in uw huis of bedrijfspand. De prijzen liggen ongeveer tussen de €59,- en €105,-. Ongediertebestrijding Rotterdam helpt u graag!

Ongediertebestrijding vanaf €69,00

Muizen, mieren, kakkerlakken en ratten kunnen al voor €69,- bestreden worden door ons. Niks is zo vervelend als muizen in huis, ze maken overal gaten in en vreten uw hele voorraadkast leeg. Hier komt u natuurlijk niet zo makkelijk vanaf en als u dan een keer een muis ziet, betekent dit dat er al een hele familie verstopt zit in uw huis. Deze muizen zie je dan ook niet zo snel langskomen, omdat ze meestal in de kruipruimtes zitten. Muizen in huis merkt u als eerst aan gaten in bijvoorbeeld verpakkingen van voedsel.

Ongediertebestrijding kosten vanaf €59,00

Bij Ongediertebestrijding Rotterdam helpen wij u van uw ongewenste insecten en knaagdieren af. Dit kan al vanaf €59,- voor wespen. Heeft u last van wespen in of rondom uw huis? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam kunnen wij wespen voor u bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur voor u beschikbaar. Niks is zo vervelend als wespen in uw huis. Vaak zijn de wespen afkomstig uit een nest. Bij Ongediertebestrijding Rotterdam bent u aan het juiste adres voor het laten verwijderen van een wespennest. Voor meer vragen over wespen en wespenplagen kunt u ons altijd telefonisch contacteren.

Ongediertebestrijding kosten tot €105,00

Ongedierte zoals bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes zijn voor €105,- te bestrijden door ons. Bij Ongediertebestrijding Rotterdam zijn we gespecialiseerd in ongediertebestrijding en weten wij bij elk soort ongedierte raad. Weet u niet zeker van wat voor soort insecten u last heeft? Dan kunt u ons natuurlijk contacten en om advies vragen.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) ongedierte bestrijden? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Onze expertise

Ongedierte bestrijding

Muizen

v.a. € 69,00

Ratten

v.a. € 69,00

Wespen

v.a. € 59,00

Mieren

v.a. € 69,00

Kakkerlakken

v.a. € 69,00

Bedwantsen

v.a. € 105,00

Motten

v.a. € 105,00

Vliegen

v.a. € 105,00

Vlooien

v.a. € 105,00

Zilvervisjes

v.a. € 105,00

Spinnen

v.a. € 85,00

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.