R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten

Ongedierte bestrijdingsdiensten

Bij Ongediertebestrijding Rotterdam, een merk van Budget Ongedierte, bent u aan het juiste adres om van al uw vervelende ongedierte af te komen. Heeft u bijvoorbeeld last van ongedierte in uw woning of kantoorpand? Wij van Ongediertebestrijding Rotterdam zijn een expert in het bestrijden en het verwijderen van de meest hardnekkige ongedierte. Elke medewerker bij ons in dienst is gecertificeerd.

Wij verlenen onze dienst in de gehele regio Rotterdam. Bij ons bent u o.a. aan het juiste adres voor ongediertebestrijding in Rotterdam, ongediertebestrijding in Hoofddorp, ongediertebestrijding in Haarlem, maar ook voor ongediertebestrijding in Zaandam, Purmerend en IJmuiden.

Wij verwijderen en bestrijden ongedierte

Bij Ongediertebestrijding Rotterdam begrijpen wij natuurlijk dat ongedierte heel erg vervelend is en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Een plaag aan ongedierte in uw huis of pand kan zich op veel verschillende manieren voordoen en elke vorm van ongedierte vereist een andere manier van aanpak. Wij verwijderen bijvoorbeeld ongedierte als: wespen, ratten, mieren, kakkerlakken, muizen, bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes. Zelf ongedierte bestrijden is nog niet zo makkelijk. Soms zijn er mensen die ervoor kiezen om het heft in eigen hand te nemen en zelf het ongedierte te bestrijden. Wanneer dit gebeurt komt het ongedierte meestal terug en is er voor niks met gevaarlijke stoffen gewerkt. Het verwijderen van ongedierte is werk wat u het beste aan professionals kunt overlaten.

Wij vinden het erg belangrijk dat het verwijderen van ongedierte foutloos verloopt om elke mogelijkheid dat deze beestjes terugkeren te voorkomen. Naast dat een plaag aan ongedierte voor erge irritatie kan zorgen kunnen deze dieren ook veel schade aanrichten. Knaagdieren kunnen namelijk vaak de oorzaak zijn van kortsluitingen of moeilijk verklaarbare problemen op het gebied van elektra. Dit komt omdat knaagdieren vaak de gewoonte hebben om te knagen aan elektrakabels. Ongedierte knaagt daarnaast ook aan voeding of verpakkingen. Dit voedsel kan hierdoor bederven of geïnfecteerd raken. Als ongedierte zich bedreigd voelt is de kans groot dat ze agressief worden en u zullen aanvallen, bijten of steken. Ze kunnen besmettelijke ziektes bij zich dragen die ze hierdoor verspreiden. Deze ziektes worden daarnaast ook worden overgedragen door uitwerpselen en urine. U kunt hier behoorlijk ziek door worden. Heb je last van ongedierte? Wij staan direct klaar om het ongedierte te bestrijden.

Kwaliteit

Wij van Ongediertebestrijding Rotterdam (Budget Ongedierte) zijn professionals. Wij weten wat we doen en al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Onze experts zijn direct beschikbaar om het ongedierte te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) ongedierte bestrijden? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Onze expertise

Ongedierte bestrijding

Muizen

v.a. € 69,00

Ratten

v.a. € 69,00

Wespen

v.a. € 59,00

Mieren

v.a. € 69,00

Kakkerlakken

v.a. € 69,00

Bedwantsen

v.a. € 105,00

Motten

v.a. € 105,00

Vliegen

v.a. € 105,00

Vlooien

v.a. € 105,00

Zilvervisjes

v.a. € 105,00

Spinnen

v.a. € 85,00

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.