085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongedierte bestrijdingsdiensten


Het juiste adres

Bij Ongediertebestrijding Rotterdam, een merk van Budget Ongedierte, bent u aan het juiste adres om van al uw vervelende ongedierte af te komen. Heeft u bijvoorbeeld last van ongedierte in uw woning of kantoorpand? Wij van Ongediertebestrijding Rotterdam zijn een expert in het bestrijden en het verwijderen van de meest hardnekkige ongedierte. Elke medewerker bij ons in dienst is gecertificeerd.

Wij verlenen onze dienst in de gehele regio Rotterdam. Bij ons bent u o.a. aan het juiste adres voor ongediertebestrijding in Rotterdam, ongediertebestrijding in Hoofddorp, ongediertebestrijding in Haarlem, maar ook voor ongediertebestrijding in Zaandam, Purmerend en IJmuiden.

Wij verwijderen en bestrijden ongedierte als

Bij Ongediertebestrijding Rotterdam begrijpen wij natuurlijk dat ongedierte heel erg vervelend is en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Een plaag aan ongedierte in uw huis of pand kan zich op veel verschillende manieren voordoen en elke vorm van ongedierte vereist een andere manier van aanpak. Wij verwijderen bijvoorbeeld ongedierte als: wespen, ratten, mieren, kakkerlakken, muizen, bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes. Zelf ongedierte bestrijden is nog niet zo makkelijk. Soms zijn er mensen die ervoor kiezen om het heft in eigen hand te nemen en zelf het ongedierte te bestrijden. Wanneer dit gebeurt komt het ongedierte meestal terug en is er voor niks met gevaarlijke stoffen gewerkt. Het verwijderen van ongedierte is werk wat u het beste aan professionals kunt overlaten.

Ongedierte bestrijden

Wij vinden het erg belangrijk dat het verwijderen van ongedierte foutloos verloopt om elke mogelijkheid dat deze beestjes terugkeren te voorkomen. Naast dat een plaag aan ongedierte voor erge irritatie kan zorgen kunnen deze dieren ook veel schade aanrichten. Knaagdieren kunnen namelijk vaak de oorzaak zijn van kortsluitingen of moeilijk verklaarbare problemen op het gebied van elektra. Dit komt omdat knaagdieren vaak de gewoonte hebben om te knagen aan elektrakabels. Ongedierte knaagt daarnaast ook aan voeding of verpakkingen. Dit voedsel kan hierdoor bederven of geïnfecteerd raken. Als ongedierte zich bedreigd voelt is de kans groot dat ze agressief worden en u zullen aanvallen, bijten of steken. Ze kunnen besmettelijke ziektes bij zich dragen die ze hierdoor verspreiden. Deze ziektes worden daarnaast ook worden overgedragen door uitwerpselen en urine. U kunt hier behoorlijk ziek door worden. Heb je last van ongedierte? Wij staan direct klaar om het ongedierte te bestrijden.

Kwaliteit

Wij van Ongediertebestrijding Rotterdam (Budget Ongedierte) zijn professionals. Wij weten wat we doen en al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Onze experts zijn direct beschikbaar om het ongedierte te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Contact

Wilt u preventief ongedierte bestrijden? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451.

Wespen

Wespen

Prijs: vanaf € 59,00

WWespen zijn hardnekkige, vervelende en agressieve dieren die moeilijk te bestrijden zijn. Wespen kunnen, in tegenstelling tot bijen en hommels, spontaan steken zonder enige reden. Gelukkig beschikken wij bij Ongediertebestrijding Rotterdam over de juiste methoden om wespen effectief te bestrijden. Onze ongediertebestrijders zijn experts in het bestrijden van wespen.

Meer over wespen
Ratten

Ratten

Prijs: € 67,00

Ratten behoren tot het schadelijkste ongedierte dat in Nederlandse huizen voorkomt. Als ze een goede schuilplek met voldoende voedsel en water gevonden hebben, dan blijven ze daar en planten ze zich snel voort. Dit kan leiden tot een groot probleem, als er niet snel ongediertebestrijding wordt ingezet. Onze ongediertebestrijders zijn expert in het bestrijden van ratten.

Meer over ratten
Mieren

Mieren

Prijs: € 67,00

Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen van ongedierte in huis af te komen. Wij zijn een bestrijdingsdienst die gespecialiseerd is in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder mieren. Onze ongediertebestrijders zijn experts in het bestrijden van mieren.

Meer over mieren
Kakkerlakken

Kakkerlakken

Prijs: € 67,00

Een plaag aan kakkerlakken in uw huis of pand is een enorm vervelende kwestie. Dit ongedierte is zeer hardnekkig en brengt veel vervelende aspecten met zich mee. Ongediertebestrijding Rotterdam staat voor u klaar om alle kakkerlakken te verwijderen en uw huis of pand weer schoon te maken. Onze ongediertebestrijders zijn experts in het bestrijden van kakkerlakken.

Meer over kakkerlakken
Muizen

Muizen

Prijs: € 67,00

Als u een muis door uw huis heeft zien lopen is het overduidelijk dat u een probleem heeft. Als u niet zeker weet of u een muizenprobleem heeft, raden wij u aan om verder te lezen en te controleren of u bepaalde symptomen herkent. Onze ongediertebestrijders zijn experts in het bestrijden van muizen.

Meer over muizen
Bedwantsen

Bedwantsen

Prijs: € 105,00

Bedwantsen zijn iets waar u zeker niet op zit te wachten in uw huis. Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen met het bestrijden van bedwantsen. Bedwantsen voeden zich voornamelijk met mensenbloed. Mochten er geen mensen in de buurt zijn zullen zij al snel genoegen nemen met uw hond, kat of ander huisdier.

Meer over bedwantsen
Motten

Motten

Prijs: € 105,00

Motten zijn een vervelende aanwezigheid in uw huis. Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen met het bestrijden van motten. De aanwezigheid van motten in uw huis kan erg vervelend zijn en voor sommige mensen kan het ook zeer beangstigend zijn (Mottephobia). Motten zorgen voor veel schade aan kleding, textiel en voedselvoorraden...

Meer over motten
Vliegen

Vliegen

Prijs: € 105,00

Vliegen kunnen een lastig probleem zijn in uw huis. Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen met het bestrijden van vliegen. Heeft u last van de vele vliegen die maar steeds in uw huis rondvliegen en wordt u helemaal gek van al dat gebrom van de vliegen om u heen? In Nederland komen er veel verschillende soorten vliegen voor...

Meer over vliegen
Vlooien

Vlooien

Prijs: € 105,00

Vlooien zijn parasieten die uit zijn op bloed en zijn in de omgeving van mensen en dieren zeer vervelend. Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen met het bestrijden van vlooien. Vlooien staan bekend om hun snelheid. Ook behoren de vlooien tot de gevleugelde insecten, ook al hebben ze nooit vleugels...

Meer over vlooien
Zilvervisjes

Zilvervisjes

Prijs: € 105,00

Zilvervisjes zijn kleine insecten die vaak in huis voorkomen. Ongediertebestrijding Rotterdam is er om u te helpen met het bestrijden van zilvervisjes. De meeste mensen vinden insecten vies, vooral als ze in huis te vinden zijn. Een van de meest voorkomende insecten die in huis te vinden zijn, zijn de zilvervisjes. Zilvervisjes zijn kleine beestjes die een lengte hebben tussen de zeven en twaalf millimeter lang...

Meer over zilvervisjes
Spinnen

Spinnen

Prijs: € 85,00

Ongediertebestrijding Rotterdam biedt professionele ongediertebestrijding voor het voorkomen van spinnenoverlast, het verwijderen van spinnenwebben en het reinigen van spinnenuitwerpselen in woningen, bedrijfspanden, caravans en boten. Onze milieuvriendelijke methoden garanderen effectieve bestrijding van spinnen.

Meer over spinnen
Houtworm

Houtworm

Prijs: Op aanvraag

Wanneer u last heeft van houtworm, kan dit leiden tot vervelende situaties. Deze houtborende kevers en hun larven kunnen de constructie van houten meubels en vloeren beschadigen. Ongediertebestrijding Rotterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm en kan u helpen om dit probleem op te lossen.

Meer over houtworm

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen