R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Wespen bestrijden

Wespen bestrijden Rotterdam

Wespen bestrijding

Een wespennest verwijderen is werk voor specialisten. Het nest bevindt zich vaak op lastige plekken, zoals onder de dakrand of op grote hoogte. Wespen bij de bron bestrijden kan gevaarlijk zijn; zij zullen hun nest actief verdedigen en daarmee loop je het risico om geprikt te worden. Ook een professioneel wespenbestrijder zal zich daarom altijd goed voorbereiden. En voor het bestrijden van een wespennest geldt de vaste regel: eerst bestrijden, dan verwijderen. Het wespennest wordt gevuld met een speciaal bestrijdingsmiddel, waardoor wespen vrijwel direct bezwijken. Vervolgens is het op een veilige wijze mogelijk om het wespennest te verwijderen.

Wespennest verwijderen

Heb je te maken met een wespennest in of rondom je huis? Dan wil je graag snel en efficiënt geholpen worden. Zeker gedurende de zomerperiode kunnen wespen veel overlast geven. Wil je een wespennest bestrijden, ga dan niet zelf aan de slag. Wespen kunnen namelijk zeer agressief zijn, zeker in de buurt van het nest. Kies voor de professionele wespenbestrijding van Ongediertebestrijding Rotterdam. Direct beschikbaar in jouw regio, zorgen we voor een blijvende en passende oplossing. We sporen het wespennest op en verwijderen het wespennest vakkundig, zodat je weer comfortabel buiten kunt zitten. Wespen bestrijden en een wespennest verwijderen we voor een goede prijs vanaf €59,00 euro. We helpen je graag.

 

100% laagste prijsgarantie

Nu Wespen bestrijden

Kosten vanaf € 59,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Herkennen wespennest

Overlast door wespen in je tuin is natuurlijk al een eerste indicatie dat je te maken hebt met een wespennest. Zelf wespen bestrijden en het wespennest verwijderen is niet verstandig, maar het opsporen van een wespennest is wel ‘gewoon’ mogelijk. Deze bevinden zich veelal op donkere en vochtige plekken, zoals in een schuurtje, onder de dakrand, spouwmuren of op zolder. Een gemiddeld wespennest kent een doorsnede van 20 tot 40 centimeter. Het nest is gemaakt van stukjes hout, opgebouwd tot een prachtig kunstwerk in de kleuren roodbruin, beige of grijzig. De stevige constructie kent meerdere in- en uitvliegopeningen. Aan de binnenzijde van het wespennest bevinden zich de karakteristieke raten.

Wespennest verwijderen kosten

Het fysiek verwijderen van een wespennest kan alleen wanneer het nest in zijn geheel niet meer actief is. Een volgroeid wespennest kan 5.000 tot 10.000 wespen bevatten, en dus is wespen bestrijden altijd de beste optie. De Koningin van de wespen legt ongeveer 100 eitjes per dag, waardoor een wespennest snel groeit, evenredig met de overlast die je hierdoor kunt ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van een wespennest? Bij Ongediertebestrijding Rotterdam betaal je een prijs vanaf 59,00 euro. Onze experts zijn direct beschikbaar om de wespen te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Wist je overigens dat wespen slechts één keer gebruikmaken van een nest? Dat betekent dat fysiek verwijderen niet per se nodig is. Valt het wespennest echter op of neemt deze een aanzienlijke ruimte in, bijvoorbeeld op de zolder, binnen of in een schuurtje, dan is het wespennest verwijderen de beste optie.

Ongedierte bestrijden? Neem contact op

Wil je een wespennest laten weghalen? Dat begrijpen we bij Ongediertebestrijding Rotterdam maar al te goed. Heb je het wespennest nog niet gevonden, maar wil je wel graag een expert langs laten komen? Ook dan kunnen we je helpen. Onze experts beschikken over de kennis om een wespennest te lokaliseren, bestrijden en verwijderen. Eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct op 085-1306451.

Veel gestelde vragen over wespenbestrijding

Ik zie een wesp in huis, heb ik nu ook te maken met een wespennest?

Wanneer je een wesp in huis ziet, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat er sprake is van een wespennest. Wel is het belangrijk om te controleren op meer wespen in of rondom huis.

Hoe kan ik een wespennest zelf ontdekken?

Een wespennest ziet er heel bijzonder uit. Het nest is te herkennen aan de ovalen vorm, en kent vaak een bruine of beige kleur. Wil je weten waar het wespennest kan worden gevonden? Dan moet je de aanvliegroute van de wesp in de gaten houden. Zie je wespen veelvuldig dezelfde kant op vliegen, dan is in die richting waarschijnlijk het nest te vinden.

Waar bouwen wespen een nest?
Wespennesten worden vaak op donkere, vochtige plekken gebouwd. Dit kan onder het dak zijn, bij een schuurtje of in de spouwmuur.
Kan ik zelf wespen bestrijden of een wespennest verwijderen?

We raden met klem af om zelf wespen te bestrijden of een wespennest te verwijderen. Wespen zullen hun nest ten koste van alles beschermen, en daardoor kan je flink geprikt worden. Ben je een wespennest tegengekomen, schakel dan een professionele ongediertebestrijdingsdienst in. Zij beschikken over de juiste materialen en kleding om een wespennest op de juiste manier te bestrijden.

Wat kan ik wél zelf doen tegen wespen?

Ervaar je in je eigen tuin veel overlast door wespen? Dan kan je preventief wespen opvangen in een fles, gevuld met zoete dranken, zoals ranja. 

Verjagen is ook mogelijk, bijvoorbeeld op je terras. Een kommetje ammonia op tafel zetten wil al helpen.

Wanneer je last hebt van een grote wespenplaag of een wespennest, dan kun je het beste zo snel mogelijk een expert inschakelen.

Hoe gaat de bestrijding van wespen in zijn werk?
Bij het bestrijden van de wespen wordt een speciaal bestrijdingsmiddel in het wespennest gespoten. De wespen zullen hierdoor vrijwel direct overlijden. Vervolgens kan het wespennest verwijderd worden.
Wat kost het bestrijden van wespen?
De kosten voor wespen bestrijden beginnen vanaf 59,00 euro bij Budget Ongediertebestrijding.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.