R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden Rotterdam

Zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes: het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde diertje waar je in huis flink last van kunt hebben. Heb je al een tijdlang last van zilvervisjes in huis, dan is het tijd om in actie te komen. Zilvervisjes doen zich tegoed aan dode insecten, papier en schimmels. Grote kans dat wanneer dit ongedierte eenmaal bij je binnen zit, je hier niet heel makkelijk meer van af komt. Professionele bestrijding is dan ook een aan te raden vervolgstap. Zilvervisjes bestrijden doen we voor een goede prijs van €105,00 euro. We helpen je graag.

Hoe zien zilvervisjes eruit?

Zilvervisjes hebben een viezig, grijs lichaam, met lange voelsprieten en poten. Het lichaam is vrijwel volledig van schubben. Wil je zelf zilvervisjes bestrijden? Dan moet je er rekening mee houden dat deze beestjes watervlug zijn. Voordat je het weet ben je de zilvervisjes kwijt, en even later komen ze mogelijk in dubbele aantallen terug. Gemiddeld worden zilvervisjes tussen de 12 en 30 millimeter lang.

100% laagste prijsgarantie

Nu zilvervisjes bestrijden

Kosten van € 105,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Zilvervisjes in huis gevaarlijk?

Gelukkig zijn zilvervisjes niet gevaarlijk voor jou persoonlijk, maar ze kunnen wel schade aanrichten voor je kleding, boeken en ander synthetisch materiaal. Zilvervisjes zijn daarnaast simpelweg hinderlijk en onhygiënisch. Je komt deze insecten vooral tegen in de badkamer, wc en andere vochtige plekken. Zilvervisjes zijn absoluut geen liefhebber van licht, en zij zullen dan ook vooral ’s nachts actief zijn. Overigens willen zilvervisjes, dankzij hun voorliefde voor synthetische stoffen, ook wel eens in bed kruipen. Absoluut een no-go als je lekker wilt slapen.

Wat zijn papiervisjes?

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Ze behoren tot dezelfde familie als zilvervisjes, maar zijn op andere plekken actief. De papiervisjes zullen zich vooral opdoen rondom oude dozen en boekenkasten. Ze voeden zich namelijk met (oud) papier, en kunnen zo ook schade aanbrengen aan kostbare boeken. De papiervisjes komen, hoe gek het ook klinkt, vooral voor in warme en goed geïsoleerde huizen. Ze houden namelijk van een warme en vochtige omgeving.

Ovenvisjes herkennen

Een derde variant is het ovenvisje. Dit beestje heeft een hele andere kleur, en is daardoor goed te onderscheiden van de twee eerder genoemde insectenvisjes. Ovenvisjes behoren tot de groep Franjestaarten, en zij nestelen zich graag in een warme omgeving. De ovenvisjes lusten graag papier en textiel, en zijn daardoor net zo schadelijk als papiervisjes.

Zelf zilvervisjes bestrijden of uitbesteden?

Wil je zelf zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes bestrijden? Dat is erg lastig. Deze insecten zijn behoorlijk snel, en schieten weg als ze beweging zien. Wanneer zilvervisjes eenmaal je huis zijn binnengedrongen, dan is er weinig dat je zelf kunt doen. Er bestaan diverse middelen die beloven dat ze de beestjes te lijf gaan, maar in de praktijk valt dat behoorlijk tegen. Heb je te maken met zilvervisjes in huis, dan is professionele bestrijding de beste optie. Bij Ongediertebestrijding Rotterdam weten we precies hoe we zilvervisjes, evenals oven- en papiervisjes moeten bestrijden. Zo ben je snel en definitief van dit ongedierte verlost. Wel zo hygiënisch.

Zilvervisjes bestrijden kosten

Benieuwd naar de kosten voor zilvervisjes bestrijden? Wij bestrijden zilvervisjes tegen een vast tarief, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor zilvervisjes bestrijden liggen bij ons op 105 euro. Meer weten? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Rotterdam.

Veel gestelde vragen over zilvervisjes bestrijden

Wat zijn zilvervisjes?

Zilvervisjes is een insect dat binnenshuis te vinden is. Ze zijn onderdeel van de orde Zygentoma.

Hoe zien zilvervisjes eruit?

De zilvervisjes hebben grijze schubben, lange voelsprieten en opvallende poten. Ze hebben een strakke en gladde huid. Vermoedelijk is dit ook de reden dat ze zo watervlug zijn. Je kunt ze als persoon wel zien, maar zelden vangen of zelf bestrijden.

Wat doen tegen zilvervisjes?
Wil je zilvervisjes zelf bestrijden? Grote kans dat het niet lukt. Zilvervisjes zijn zoals gezegd enorm snel, en laten zich niet makkelijk vangen. Sterker nog: wil je de zilvervisjes zelf bestrijden, dan is de kans groot dat je binnen korte tijd een groot aantal zilvervisjes in huis hebt rondlopen, simpelweg omdat dit niet effectief is. Dat wil je niet.
Ik heb last van een zilvervisjes plaag, wat nu?
Een zilvervisjes plaag kan zomaar ontstaan. Zeker wanneer je de zilvervisjes zelden fysiek tegenkomt, dan kunnen ze zich onder de radar door je huis verspreiden. Kies daarom altijd voor professionele bestrijding van zilvervisjes.
Wat is de oorzaak van zilvervisjes?

Zilvervisjes komen je huis binnen via oude meubelen, oud papier, dozen en voedsel. Het maakt daarbij niet per se uit of je huis schoon is of niet; het overkomt je soms gewoonweg. Omdat de zilvervisjes een onhygiënische en ongewenste indruk achterlaten, wil je deze snel en definitief bestrijden.

Wat is een ovenvisje?
Het ovenvisje behoort tot dezelfde familie als de zilvervisjes, met een verschil dat ovenvisjes een hele andere kleur hebben. Deze hebben in plaats van grijze schubben juist bruine schubben. Ook kom je de ovenvisjes, hoe toepasselijk, vooral in een écht warme omgeving tegen. Zoals de oven dus.
Wat is het verschil tussen zilvervisjes en ovenvisjes?
Het verschil tussenbeide zit ‘m vooral in de uiterlijke verschijning: grijze ten opzichte van bruine schubben. Ook bevinden zilvervisjes zich met name rondom hun sanitair, terwijl ovenvisjes vaker rondom de keuken zijn te vinden.
Wat is een papiervisje?

Papiervisjes zien er qua uiterlijk vrijwel hetzelfde uit als zilvervisjes, met het verschil dat papiervisjes zich met name ophouden rondom boeken en oud papier. Ze kunnen dan ook papier en boeken aanvreten, dus pas goed op met dit type insecten.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.